Loading...

Latest News

Design September 2018
Brussel | Van 6 september tot 30 september 2018
Design September : "ikkoopbelgisch/jachetebelge"
Tentoonstellingsparcours van 16 Belgische designers, geselecteerd door MAD Brussels en Flanders DC
Down Town Dansaert
Inge lagae & Dimitri oosterlynck @Kat & Muis
Oude Graanmarkt 35, 1000 Brussel

Inge Lagae @ Stijl Men,
Nieuwe Graanmarkt 74, 1000 Brussel
"Exploring the depths"

Uptown Design
Brussel | Juli 2017
Uptown Design schakelt dit jaar naar de 4de versnelling! De 2017-editie bouwt verder op het succes van de vorige jaren en mag rekenen op nieuwe prestigieuze adressen. Nieuwkomers DVF, Gil Galway, Wolfers en Hugo Boss brengen het aantal locaties op 23 waar 25 getalenteerde designers hun exclusieve creaties tonen.
Lees meer

BAD
Gent | 2017
BAD is een event waar je de eigentijdse creativiteit van kunst en design ontdekt. Het is een eigenzinnige beurs die je meeneemt in een totaalbeleving van Belgische kunst en design, en dat op een karaktervolle site in Gent.
Lees meer

Interieur Awards 2016
Kortrijk | 2016
Dit jaar vallen twee Belgische objecten in de prijzen bij de Interieur Awards 2016. De jury heeft overduidelijk gekozen voor ontwerpen die, elk op hun eigen manier, omgaan met duurzaam materiaalgebruik en het stimuleren van interactie. Een dubbelportret Inge Lagae (Labyrinth) en Giovanni Bauwens (Wayback Sofa).
Lees meer over Interieur Awards 2016:
Lees meer
DECEMBRE | 2017
Avec sa bibliothèque "Labyrinth", Inge Lagae reçoit un prix à la Biennale lnterieur de Courtrai. Sa création en acier sera considérée par le jury comme l'une des plus réussies, tant par l'équilibre et l'abstraction de ses formes que par son utilisation durable des matériaux.
Read More

Wij denken met je mee

Adres
Groeselenberg 110
B-1180 Brussels