Loading...

Minimalistische high-end verlichting

Home /  Interieur inrichting /  Licht

Bij het ontwerpen van een goed lichtplan wordt rekening gehouden met de stijl van de architectuur, de plaatsing van het meubilair en de natuurlijke lichtinval. Een goed lichtplan is een perfect evenwicht tussen natuurlijk en artificieel licht op elk moment van de dag.

Licht © Inge Lagae


Verlicht uw hedendaags interieur

Voor welk licht wordt geopteerd in functie van elke ruimte? Hoe wordt het licht zo natuurlijk mogelijk nagebootst in een badkamer? Welk licht gebruikt men in een keuken? Hoe wordt sfeerlicht gecreëerd in bepaalde plaatsen? Heeft men een bijzonder lichtplan nodig in een hedendaags interieur? Dit zijn alvast enkele vragen waar een antwoord op geformuleerd wordt voor men start met het ontwerp van een lichtplan.

Het streven naar evenwicht bepaalt de keuze van het soort verlichting. Hierbij wordt rekening gehouden met de functie van elke ruimte om prioriteiten te stellen en verlichtingsarmaturen te kiezen: de juiste keuze van spotverlichting en sfeerverlichting wordt vaak eerst uitgewerkt met een lichtingenieur of in samenspraak met het studiebureau van de gekozen lichtinstrumenten op basis van de interieurplannen.

Exclusieve design verlichting

Als ontwerper vind ik het belangrijk samen te werken met andere ontwerpers die verlichtingsobjecten maken op maat, in functie van het interieurontwerp en het basislichtplan. Voor spotverlichting en andere lichtinstrumenten werk ik graag samen met Modular Lighting Instruments

Telefoon

+32 477 75 70 54

Adres

Groeselenberg, 110
1180 Ukkel (Brussel) - België
15393