Loading...

Integreer high-end design meubelen in uw hedendaags interieur

Home /  Interieur inrichting /  Meubels

De keuze van alle meubilair is een belangrijk moment waarop met al uw eisen rekening moet worden gehouden. Als aankoper en meubelontwerper help ik u bij deze taak. De combinaties worden met u gekozen in functie van de beschikbare ruimte en uw (comfort)verwachtingen.

decoratie
decoratie
decoratie
decoratie

Meubelmaatwerk en unieke ontwerpen

De meubelobjecten worden ontworpen in opdracht van een klant voor een specifieke ruimte mobilier sur-mesure : bibliotheken, buffetkasten, tafels,.. Ik ga op zoek naar een exclusieve vormgeving die een meerwaarde zal geven aan de ruimte, gerealiseerd in pure en hoogwaardige materialen, handgemaakt door vakmensen in België of in Italië.

Objecten komen tot leven in hun omgeving

Oude meubels die u wil her integreren in uw nieuwe interieur krijgen een centrale plaats in de denkoefening, ze geven uw interieur een ziel.

Mijn creatieve achtergrond van decorontwerpster komt goed van pas. Ik bekijk het interieur als een mise-en-scene. Een zetel her stofferen, een tapijt als kunstwerk ophangen of een decoratiestuk functioneel maken, zijn vaak kleine ingrepen maar geven een verassend resultaat

Dergelijke aanpassingen in combinatie met nieuwe elementen geven uw interieur een eclectische en unieke sfeer

Telefoon

+32 477 75 70 54

Adres

Groeselenberg, 110
1180 Ukkel (Brussel) - België
16686