Uptown Design schakelt dit jaar naar de 4de versnelling! De 2017-editie bouwt verder op het succes van de vorige jaren en mag rekenen op nieuwe prestigieuze adressen.
Uptown Design 2017 The Brussels Limited Edition vindt plaats van 14 september tot 1 oktober 2017.

Dit evenement wordt zo een onmisbare afspraak rond design in de Brusselse bovenstad. Oprichtster Kunty Moureau, Art & Design Curator, doet hiervoor beroep de meest prestigieuze adressen van de hoofdstad en talentvolle designers. Deze designers zijn zowel gevestigde waarden als beloftevolle elementen die gedurende twee weken inkijk geven in hun bijzondere universum. Iedere designer werd uitgekozen met veel zorg en nauwkeurigheid, het getoonde werk moet immers in perfecte harmonie zijn met de plaats waar het tentoongesteld wordt. Het grote publiek kan hun werk ontdekken op de partnerlocaties van Uptown Design 2017: Waterloolaan, Naamsestraat, Gulden Vlieslaan, Grotehertstraat en Herdersstraat. “De Brusselse bovenstad is meer dan ooit de wijk waar bijzondere creaties ontdekt worden,” aldus Kunty.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info