Ik koop Belgisch ! | Inge Lagae - meubelontwerpster

“Ik koop Belgisch”: kies voor creatief talent van eigen bodem!

Kent u het platform ‘Ik Koop Belgisch’? Sinds 2015 zet deze campagne mode- en designtalent van hier in de kijker. Het platform inspireert u om bewust te kiezen voor creativiteit van hier. Ons land heeft immers heel wat te bieden: mode, design, beeldende kunst, film & tv, videogames, print & illustratie, (e)-magazines, boeken en muziek.

Corona: lokale ondernemers verdienen uw solidariteit

Bent u door corona ook anders gaan denken? Bewust of onbewust vindt u het lokale belangrijker en bent u solidair met de ondernemers van dichtbij.

Ontdek de vernieuwde website van “Ik koop Belgisch”. Met nog meer sectoren en nog meer aanbieders.

Grasduin naar hartenlust en vind unieke producten, toffe ideeën en vernieuwende services van Belgische bodem. Ze dragen de stempel van ieders eigenheid. Het zal u aan inspiratie niet ontbreken.

Inge Lagae voortaan ook op #ikkoopbelgisch

Ook Inge Lagae krijgt als designer een plaats op het platform. “Het vakmanschap van onze Belgische meubelmakers en schrijnwerkers is een grote meerwaarde voor mijn ontwerpen. Ik laat dan ook alle maatwerk in eigen land maken. Zo volg ik alles van kortbij op en ben ik zeker van de kwaliteit. “

Advies bij uw thuis

Bij elke aankoop komt Inge gratis bij u langs. Zo bepaalt u samen de perfecte afmeting, vorm en kleur van uw meubel in functie van uw interieur.

Uw verhaal is haar ultieme inspiratie.

Contacteer Inge voor een afspraak en deel je ervaring onder #ikkoopbelgisch.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info