Loading...

Hedendaagse renovatie van uw badkamer

Home /  Renovatie /  Badkamer

De badkamer is een belangrijke ruimte die in het verlengde ligt van de slaapkamers. Hier wordt gezocht naar een evenwicht van strakke lijnen, warme materialen en functionaliteit. Een koud materiaal als natuursteen in combinatie met een warm materiaal als natuurlijke muurbepleistering voor een mooi en tijdloos resultaat. In samenspraak met onze vakmensen creëren wij voor u een gezellige ruimte met een rustgevend en sober kleurenpalet.

Keuken renovatie © Inge Lagae


Keuken renovatie © Inge Lagae


Bij een badkamerrenovatie opteer ik voor een puur en tijdloos ontwerp met een beperkte verscheidenheid aan materialen. De badkamer is immers een plaats waar men tot rust moet komen. Maatwerk is hier heel belangrijk voor een esthetisch en functioneel resultaat.

Decoratieve kalkbepleistering of tadelakt voor muren, douche en vloeren zijn een ideaal materiaal voor een warme maar minimalistische sfeer. Kraanwerk moet niet meer in koude steriele materialen maar zijn vandaag verkrijgbaar in warme kleuren en materialen zoals het kraanwerk van Vola.

Ik geef de voorkeur aan warme en matte materialen voor badkamerontwerpen : parket, natuursteen, en kalkbepleistering vervangen bij voorkeur koude materialen als tegels,inox en lakwerk.

Telefoon

+32 477 75 70 54

Adres

Groeselenberg, 110
1180 Ukkel (Brussel) - België
15181