Loading...

Hedendaagse renovatie van uw keuken

Home /  Renovatie /  Keuken

Een keukenproject moet de tijd kunnen doorstaan. De renovatie van een keukenruimte vraagt bijzondere aandacht. De combinatie van een strakke hedendaagse vormgeving en nobele materialen als dikfineer en natuursteen maken het project tijdloos met behoud van een maximale functionaliteit. Uw keuken wordt een plaats waar u zich kan ontspannen en die qua stijl in het verlengde ligt van de rest van het interieur.

Keuken renovatie © Inge Lagae


Bij een keukenrenovatie opteer ik voor een puur, tijdloos en functioneel ontwerp en een beperkte verscheidenheid aan materialen.

Zowel keuken als badkamer maken deel uit van de leefruimte, het is daarom noodzakelijk dat stijl en concept perfect aansluiten bij het totale renovatieplan : lichtplan, materialenkeuze en kleurenpalet moeten coherent zijn in het totaalconcept

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar tijdloze keukenontwerpen die niet onderhevig zijn aan modes en tendensen zoals bijvoorbeeld de Bulthaup keukens, Bulthaup, het Bulthaup programma biedt zeer veel mogelijkheden aan de klant, de strakke vormgeving, de mooie materialen en de high-end afwerking geven een meerwaarde aan elk keukenproject en interieur.

Telefoon

+32 477 75 70 54

Adres

Groeselenberg, 110
1180 Ukkel (Brussel) - België
14867